En òrbita és el tret de sortida de la nova etapa musical de l’excantant i compositor de Txarango Marcel Lázara i la seva companya de viatge, Júlia Arrey. Un projecte -ara rebatejat com a Marcel i Júlia- que ha arrelat amb els anys, fomentant sense pressa -slow music- el seu creixement musical que ara floreix de nou amb força amb una nova col·lecció de cançons que s’enlairen amb el disc En òrbita.

Marcel i Júlia posen en òrbita les llavors d’aquesta nova etapa, en la que conviden a reflexionar, amb una proposta alegre i constructiva, sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat d’un model de societat que viu allunyada dels cicles naturals de la vida, el gran repte que tenim com a individus i com a societat.

N’hem volgut parlar amb ell, en una entrevista que va començar amb alguns problemes de retorn, que vam escoltar un gatet (que al final no ho era, no farem spoilers) i on vam parlar de les noves cançons, del concert de presentació del dia 29 d’abril a l’Apolo, del moment actual, del comiat de Txarango, de treballar amb la Júlim, de la gira…

- Publicitat -