Ha arribat el moment que dues de les veus més emblemàtiques de la música catalana dels darrers anys tornin a cantar juntes. L’Alguer Miquel ha tornat a compartir estudi amb en Marcel Lázara per reviure sensacions i emocions que no sentien des de la seva època plegats a Txarango.

De tots és sabut que Txarango va ser un grup cabdal a la història de la música d’aquest país i un grup molt enyorat per tots. En Marcel i l’Alguer compartien els inicis del grup, les seves veus prenien protagonisme plegades en les històries explicades en les cançons que formaven els discos “Benvinguts al Llarg Viatge” (Halley Records) i “Som Riu” (Halley Records). Va ser el 2015 quan en Marcel va decidir emprendre camí lluny de la banda i avui, es retroben per tornar a fer ballar les seves veus en el nou avançament del nou disc de Marcel i Júlia.

La complicitat i la màgia ha tornat a sorgir entre els dos compositors a l’estudi, recuperant la sonoritat del seu antic grup i afegint a la Júlia per acabar d’arrodonir una cançó fantàstica.

- Publicitat -

Amb una fusió explosiva d’electrolatin i pop, utilitza les mans com a metàfora per fer una reflexió alegre sobre l’encaix d’una societat desconnectada dels tempos de la vida.

“Joc de mans” es publica dijous 30 de novembre amb un lyric video que segueix l’estètica del disc i pròximament veurà la llum una entrevista inèdita i emotiva on en Marcel i l’Alguer comparteixen vivències i recorden moments viscuts amb Txarango.