Després d’anunciar a Juan Luis Guerra, Rubén Blades, Residente, Jack White, Duran Duran, Hot Chip, Molotov, Rigoberta Bandini, Zahara, Rozalén, Rels B o Trueno entre altres Cruïlla ara suma quinze nous noms al seu cartell.

Sleaford Mods – el duet britànic capaç de posar una festa cap per avall amb la sola ajuda d’un micro i una caixa de ritmes vindran a presentar el seu darrer disc Spare Ribs
Els Catarres- després de Postals, Big Bang o Tots els meus principis, aquest any el grup ens ha presentat Diamants – Ginestà – que aquest dijous actuen a Cruïlla Primavera amb entrades exhaurides – Joan Dausà – després de capgirar la Sala Razzmatazz al Cruïlla Primavera, el dissabte 9 de juliol podrem tornar a viure la música que l’ha convertit en un emblema de la cançó d’autor catalana – 31Fam, Depedro, Ocata, Marcel i Júlia, Pupil·les, Miss Bolivia, Arumbo, Leïti Sène, Ill Pekeño & Ergo Prod, Free Sis Mafia i Judeline són els nous noms que s’incorporen al cartell de Cruïlla.

La propera edició del Festival Cruïlla es celebrarà del 6, 7, 8 i 9 de juliol al Parc del Fòrum i les entrades i abonaments del festival ja estan disponibles a cruillabarcelona.com

- Publicitat -

L’organització anuncia que encara queden artistes per anunciar així com la programació de Cruïlla Comedy i altres novetats per l’edició d’enguany.