Efemèrides 27 de febrer

1957: Naixament d’Adrian Smith, guitarrista d’Iron Maiden

Adrian Smith, guitarrista d’Iron Maiden, naixia tal dia com avui a Londres, Regne Unit. Conegut principalment pel seu rol a la banda de heavy metal Iron Maiden com a guitarrista, també realitza els cors juntament amb Steve Harris.
1977: Keith Richards és detingut per possessió de drogues
Keith Richards, guitarrista de The Rolling Stones, s’allotjava a l’Hotel Castillo Toronto’s Harbour quan la policia canadenca entra a fer un registre a la seva habitació. Allà troben 22 grams d’heroïna, 5 grams de cocaïna i més substàncies il·legals pel que va ser acusat de possessió i intent de tràfic de drogues. Richards va haver de pagar una fiança 25 mil dòlars i sotmetre’s a un judici que el va declarar culpable.
1988: George Michael presidia el Billboard Hot 100 amb Father Figure
George Michael, cantant, compositor i productor britànic, va començar a presidir el Billboard Hot 100 (taula que classifica els senzills més venuts als Estats Units) amb la seva cançó Father Figure tenyida de gospel, aquest va ser el segon dels seus quatre números 1 que va aconseguir amb el seu àlbum com a solista, Faith. Aquest àlbum va ser el primer en solitari d’un artista de raça blanca d’encapçalar les llistes de Rythm & Blues. El 1989 va guanyar el Grammy a àlbum de l’any.

- Publicitat -