Foto: Judit Borrell

La Sala Laut s’ha omplert un dijous 21 de març al vespre. Gran part dels assistents volta per la sala amb una consumició a la mà, i pocs minuts abans que l’artista pugi a l’escenari es comença a sentir el caliu del públic. S’apaguen les llums i desperten els altaveus. Comença la festa. 

En Lluc Planas presenta el seu nou projecte musical “Totes les veus ara són ecos”. Després de 3 àlbums continua experimentant, i afirma que és la millor música que ha fet mai. Aquest EP confirma la intenció de provar coses noves i anar a l’aventura, ja que hi podem trobar una gran varietat dins el poc nombre de cançons. Els 5 temes han sonat al llarg del concert, fet que ens ha portat a artistes convidats a la sala, com Dani6ix i Izzkid, per cantar ‘Henna’.

Un dels moments més celebrats pel públic també ha estat l’arribada de Iglú a l’escenari sota la melodia de ‘Galtes vermelles’, per acompanyar al Lluc.

- Publicitat -

Un suport constant al llarg del concert ha estat Poggioli, gran company i amic del cantant, que abans de donar pas a en Lluc, també ha presentat un seguit de cançons que conformaran el seu futur àlbum.  L’ha acompanyat en gran part de les seves cançons, i deixant de banda l’aspecte musical, ha ajudat a reforçar aquest sentiment de germanor i família. 

El públic, eufòric des del primer moment, ha cantat les lletres de principi a final. Han recordat temes del seu primer àlbum “De X vida” i també han repassat els èxits de “Benvolguda nostàlgia” i de “Peixcru’s shisha lounge”. S’ha cantat, ballat i saltat a ritme de tots els estils en que ha experimentat el Lluc, des de ‘Temps perdut’ fins a ‘ i <3 paris’, passant també pel ritme de trap de ‘Cap altre’.

Un batibull de gent de totes les edats omple la sala, i tothom sembla gaudir del concert. Que té en Lluc per agradar tant? Per tenir un públic tan divers i que tothom es senti identificat amb la seva música? La seva autenticitat. Es mostra proper i sincer al llarg del concert, expressant tot el que sent en cada moment. La seva naturalitat damunt de l’escenari, amb convidats que es senten com amics de tota la vida, i amb un missatge personal darrere de cada cançó. Un concert en que ens ha obert les portes de casa seva. 

Llums, fum i salts vesteixen el concert, però no amaguen tampoc al Lluc emocional i melancòlic. Un Lluc agraït per poder fer música i tenir qui l’escolti, que assegura seguir fent música molt i molt més temps. I nosaltres també el veurem omplir sales molt i molt més temps