Fotografia: Christian Bertrand

Després de les queixes generalitzades per l’organització del Primavera a la Ciutat –molta gent amb entrada no va poder entrar a les sales pel límit d’aforament– segueix el festival al Parc del Fòrum. Entre les estrelles del cartell hi hem pogut trobar Dua Lipa, Interpol, Gorillaz i Tyler, the Creator. Aquests dos últims repetien després d’haver actuat ja la setmana passada. A part dels plats forts, també hem assistit al concert de Bad Gyal. 

INTERPOL

Després d’un inici ple d’expectació, s’han sentit els primers crits d’eufòria quan ha començat a sonar ‘Evil’. I la mateixa emoció s’ha notat en l’inici de totes les cançons que ha anat interpretant Interpol. El grup novaiorkès ha demostrat una gran professionalitat al llarg del concert, com si aquesta presentació es tractés d’un examen. Això sí, la seva serietat no ha impedit que els seus fans gaudissin com mai amb els èxits ‘C’mere’, ‘Obstacle 1’ o ‘Toni’ –el primer senzill del pròxim àlbum de l’agrupació, que es publicarà el pròxim juliol–. Ha sigut un molt bon escalfament pels següents en actuar: Gorillaz. Ha estat amb ells amb qui s’ha omplert de debò la zona principal del Parc del Fòrum, i han ofert un show igual d’emocionant que el de la setmana passada. 

DUA LIPA

Per si no hi havia prou gent amb Gorillaz, mentre Dua Lipa esperava per sortir, han anat arribant les poques persones que faltaven per acabar d’abarrotar tot l’espai. La cantant britànica, que havia actuat a la ciutat feia només uns dies, ha ofert un show d’autèntica estrella del pop. Amb elaborades coreografies per a totes les cançons i una actitud de diva, ha captivat tot el públic. Ha presentat moltes de les cançons del seu últim àlbum, “Future Nostalgia” i també de més antigues, com ‘One Kiss’, ‘New Rules’ o ‘Be the One’, amb la qual s’ha muntat una autèntica festa. Com a cirereta del pastís, ha aparegut Angèle, que actuarà també aquest cap de setmana al festival, per acompanyar-la amb ‘Fever’. També hi ha hagut moment de reivindicació quan, al remix de ‘Cold Heart’, ella i el seu equip han onejat una bandera LGTBIQ+, gest aplaudit per molts. 

- Publicitat -

BAD GYAL

Abans que s’acabés el concert de Dua Lipa, Bad Gyal ha començat la seva segona actuació al festival a l’escenari Binance. La catalana ha aconseguit transportar els seus fans a la discoteca amb la seva música urbana. Acompanyada per un cos de ball, ha mostrat la seva habilitat amb el twerking aplaudida i animada per l’audiència allà reunida. Els temes rebuts amb més entusiasme han sigut ‘Flow 2000’, ‘Zorra’ i ‘Alocao’. I quan semblava que el concert ja s’havia acabat i tothom es preguntava per què no havia cantat ‘Fiebre’, ha tornat a aparèixer a l’escenari per no defraudar els seus fans i acabar el concert amb el tema més esperat.