Fotografia: Christian Bertrand

Aquest diumenge 5 de juny hem pogut continuar gaudint del Primavera Sound al Poble Espanyol, gràcies al talent llatí de Boy Pablo, Cuco i Paloma Mami. Abans, però, ha actuat El Petit De Cal Eril davant d’un públic més reduït que el de dimecres passat, quan es va donar el tret de sortida al festival.

EL PETIT DE CAL ERIL

Amb el seu folk-rock psicodèlic, El Petit De Cal Eril ha ofert un show perfecte per començar el vespre. En l’ambient distès que es respirava al Poble Espanyol, les seves cançons tranquil·les han anat sonant acompanyades de sintetitzadors i distorsions de veu, per passar a temes més animats on més d’un assistent ha acabat ballant. El cantant català i la seva banda no s’han estat de regalar un parell de parts instrumentals descontrolades, en què l’energia anava pujant i pujant fins que s’han acomiadat del públic.

BOY PABLO

El noruec d’origen xilè Boy Pablo ha fet saltar el públic des de la primera cançó fins a l’última gràcies al seu pop indie. Ha interpretat cançons del seu últim àlbum, “Wachito Rico”, però també algunes del seu primer EP. No han faltat ‘Everytime’ o ‘Feeling Lonely’, que el va fer guanyar un gran reconeixement. El moment en què s’han sentit més aplaudiments ha sigut quan ha sortit Cuco a l’escenari per cantar ‘La Novela’, la balada que van publicar junts fa uns mesos. Amb ‘Dance, Baby’, amb coreografia inclosa de tots els membres de la banda, Boy Pablo s’ha acomiadat per deixar pas, ara sí en solitari, a Cuco.

- Publicitat -

CUCO

La nit ha seguit amb l’indie, tot i que amb algun toc de trap, de Cuco, mexicà nascut a Califòrnia. En la seva actuació, de les més esperades de la nit, ha presentat alguns dels seus últims temes, però no s’ha oblidat de cantar les seves cançons més conegudes, com ‘Bossa No Sé’ ‘Amor de Siempre’, acompanyada d’un solo de guitarra espectacular per part del guitarrista de la banda.

PALOMA MAMI

Per acabar la festa de la millor manera, vinguda des de Xile, Paloma Mami ha aconseguit que tothom es mogués a ritme de reggaeton. L’acompanyaven quatre ballarines, però en els temes en què s’ha quedat sola a l’esenari no ha necessitat res més que ella mateixa per menjar-se’l. Amb cançons com ‘Fingías’ o la col·laboració amb Ricky Martin ‘Qué Rico Fuera’, s’ha acabat la nit al Poble Espanyol, a l’espera de més concerts que aniran venint durant la setmana.