Foto: Adrià Garnica

La nit de l’1 d’abril de 2022 quedarà per sempre en el record de Rally Ray. L’artista d’Igualada va fer el que va ser el seu primer concert i ho va fer amb la sala Heliogàbal plena de gom a gom. Una gran manera de batejar-se en el món dels directes. Hi havia gent que va venir des de Castelldefels o de la mateixa Igualada, per no perdre’s el debut d’un Rally Ray que donarà molt per parlar.

En Martí, el nom de pila del cantant, va oferir una barreja de trap, dancehall i drill al públic de la sala. El seu únic àlbum, “STP”, va fer que aquest local de Gràcia visqués una gran festa. Tothom animava a l’artista i corejava el seu nom en el seu primer concert, que segurament vindrà seguit de molts més.

Pel que fa a les cançons, Rally Ray va fer una tria immillorable per aconseguir aixecar a la gent i fer que la festa no parés. Va cantar “Barna”, “Rue esquirol, 27” i la que va fer que els presents a la sala embogissin va ser “Zaza”.

- Publicitat -

Per acabar, l’última va ser “Venim d’on venim” un tema en el qual l’artista ens explica que ve de baix, però, com explica ell, “anem cap al cel”.

Segons el propi Martí, tot el que ha fet fins ara no hagués estat possible sense en Riica, el productor del seu àlbum. No sabem fins a on arribarà el d’Igualada, però hem pogut comprovar que apunta maneres. Apunteu-vos el nom, Rally Ray, perquè és un nom que té molt futur dins del panorama urbà català.