Avui l’ambient a Razzmatazz era diferent, es notava que feia més d’un any i mig que no s’hi feia cap concert en directe, i les ganes d’oblidar-se de tots els maldecaps del dia a dia, de deixar-los fora de la sala i que aquesta nit només fos festa i diversió es palpaven en tot moment.

Des del principi fins al final, el públic va estar molt entregat i els (ara) cinc membres del grup al·lucinaven amb tot el que veien des de l’escenari.

El repertori dels Stay Homas ha estat generós, amb moments per ballar, per emocionar-se, per riure (amb homenatge al famós cubell), per aplaudir, per saltar, per cridar com si allò fos un concert dels Beatles, en definitiva per celebrar la vida.

- Publicitat -

La banda del confinament que va néixer penjant vídeos a la xarxa des de la terrassa de casa seva i que va captivar a tota classe de persones, tant de Catalunya com de fora, ha pogut comprovar com totes les cançons que han interpretat tothom les cantava i se les sabia de memòria. I si alguns dels temes no comptaven amb el convidat de torn, el públic suplia amb escreix la col·laboració original.

Des de ‘In the end’, passant per ‘Stay Homa’, ‘Gotta be patient’, ‘Tudo Bem’, ‘Del revés’, ‘Les merdes’, ‘Cacatúa’, ‘Volveré a empezar’ han sonat a un concert on també han interpretat la recent ‘No vull baixar’ o una recta final amb ‘The Bright Side’ i ‘Let it out’, on Razzmatazz ja s’ha enfonsat en una nit on ningú volia que acabés.

La música en directe ha tornat.