Els de Moncada i Reixac han fet retornar l’Anella Olímpica amb el seu últim disc la    ‘Lengua de los Pájaros’ . La vesprada ha començat amb ‘En Son de Guerra ‘ i una energia frenètica que ha passat per els seus millors temes. Tot i no omplir el recinte al complet, la força del directe d’Itaca Band s’ha vist reflectida en el seu públic fidel, que ha estat igual d’eufòric a l’hora de cantar cada cançó.

El repertori dels de Montcada ha començat explosiu amb cançons del seu nou disc, però no ha deixat de banda els seus grans èxits , des del ‘Rema’, del seu segon disc, passant per l’àlbum de “Explosiva” amb hits com ‘Ahora y aquí’ o ‘Un nou element’ i acabant la nit amb ‘ Com si no hi hagués demà’ fent referència així a la llarga espera que han patit  els membres del grup , per tornar als escenaris.

A més i com a detall a destacar, Albert el cantant d’Itaca Band ha volgut agrair al públic del festival Cruïlla, el suport que han donat al grup durant el confinament i també en general a la cultura. 

- Publicitat -

Per últim el grup ha optat per un repertori adaptat, ja que el públic estava assegut. Han tocat cançons més calmades i no tan habituals com és el cas de ‘La Ley’, que ha il·luminat el recinte de l’Anella olímpica just quan queia el sol per la banda de muntanya de Montjuïc.