Els de Moncada i Reixac han fet retornar l’Anella Olímpica amb el seu últim disc la    ‘Lengua de los Pájaros’ . La vesprada ha començat amb ‘En Son de Guerra ‘ i una energia frenètica que ha passat per els seus millors temes. Tot i no omplir el recinte al complet, la força del directe d’Itaca Band s’ha vist reflectida en el seu públic fidel, que ha estat igual d’eufòric a l’hora de cantar cada cançó.

El repertori dels de Montcada ha començat explosiu amb cançons del seu nou disc, però no ha deixat de banda els seus grans èxits , des del ‘Rema’, del seu segon disc, passant per l’àlbum de “Explosiva” amb hits com ‘Ahora y aquí’ o ‘Un nou element’ i acabant la nit amb ‘ Com si no hi hagués demà’ fent referència així a la llarga espera que han patit  els membres del grup , per tornar als escenaris.

A més i com a detall a destacar, Albert el cantant d’Itaca Band ha volgut agrair al públic del festival Cruïlla, el suport que han donat al grup durant el confinament i també en general a la cultura. 

- Publicitat -

Per últim el grup ha optat per un repertori adaptat, ja que el públic estava assegut. Han tocat cançons més calmades i no tan habituals com és el cas de ‘La Ley’, que ha il·luminat el recinte de l’Anella olímpica just quan queia el sol per la banda de muntanya de Montjuïc.

CRÍTICA
Nota
8
itaca-band-fa-vibrar-el-cruilla-amb-el-temerario-mes-estrany-de-la-seva-carreraEls de Moncada i Reixac han fet retornar l’Anella Olímpica amb el seu últim disc la    ‘Lengua de los Pájaros’ . La vesprada ha començat amb ‘En Son de Guerra ‘ i una energia frenètica que ha passat per els seus millors temes....