El Poble Espanyol va acollir el passat diumenge 19 de juliol el concert de Delafé. Aquest va omplir de gom a gom  la plaça major, de gent que volia escoltar el debut d’aquest artista en companyia de Las flores azules. L’artista barceloní ha ofert un repertori de la millor música pop, sense deixar de banda altres ritmes i estils musicals com són l’Indie o el Hip Hop.

Tot i la incertesa d’aquests dies respecte el Cruïlla, els assistents han pogut gaudir del concert i al mateix temps ballar amb cada cançó. Mantenint en tot moment la distància de seguretat, el Poble Espanyol es va convertir en una pista de ball.

Delafé ha volgut agrair al públic del Cruïlla el seu compromís amb la cultura, i ho ha fet amb un repertori de les seves millors cançons. L’energia fluida d’aquest grup ha passat pels seus millors temes, des de  ‘La gran ola’ que feia ballar al públic del Cruïlla, seguint amb el seu hit ‘Lo mas bonito del mundo’ i sense oblidar els clàssics com ‘Adrenalina’.

- Publicitat -

Com anècdota de l’espectacle, cal destacar la innovació que van afegir durant el concert. Els barcelonins van optar per l’electrònica, mitjançant un violí de format digital el qual va reproduir diferents tonalitats d’orquestra musical.

Cal destacar la gran expectativa que va genera aquest grup, ja que ha estat un dels concerts del Cruïlla amb més mitjans  de comunicació acreditats, juntament amb el concert de Nil Moliner celebrat el dissabte dia 18.

Per últim, el cantant Delafé ha aprofitat el fet de ser dalt d’un escenari, per llençar diverses reivindicacions. El Barceloní ha utilitzat el Cruïlla d’altaveu, per reivindicar amb la cançó ‘No mas Lagrimas’ que el festival i la cultura en directe són segures. A més ha demanat als assistents, que compleixin el que aquests dies ja és la frase estrella de la pandèmia: Distància, Mans i Mascareta.