El quartet de Pego va acomiadar la gira del 2018 a Catalunya el passat divendres 23 de novembre, i ho van fer de la millor manera possible, a la sala Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat.

El concert va començar uns minuts després que el grup de basc “Willis Drummond” obríssin la nit d’una manera exquisida, deixant bocabadats amb el seu rock a la majoria dels assistents.

Un públic molt actiu que va acompanyar amb la veu als valencians durant tot el concert, va ser el millor ingredient per convertir un concert regular d’Smoking Souls en un de màgic, els quals vam poder gaudir de cançons tant del darrer treball “Cendra i Or” com d’altres discos anteriors, i també alguna versió esporàdica.

- Publicitat -

Els solos guitarrístics exquisits d’en Pau Camps i la veu impressionant del cantant principal del grup, Carles Caselles són el toc màgic que fan especial cada escenari que trepitja Smoking Souls, on en Carles aquest cop es va dirigir al públic agraint a través d’un discurs cap al final del concert a tota la gent que ha estat donant-los suport durant aquesta gira i els anys que porten als escenaris, també animant que ho segueixin fent, ja que tenen moltes ganes de seguir donant canya a les sales i festivals d’arreu dels Països Catalans, tot sense deixar la reivindicació política.

També vam disfrutar d’una posada en escena espectacular, on hi abundava el fum i les llums per tal d’impressionar els espectadors i generar una experiència inoblidable.

El grup ens va emocionar amb cançons com “Guarda’m l’aire” o “Nit salvatge” amb el seu toc d’afecte i explosivitat cap al públic, que aquest va reaccionar de la millor manera que sap fer, cantant fins a perdre la veu, i el van convertir en un dels concerts més únics de la gira. Un autèntic espectacle.