Aquesta nit a Razzmatazz 2, actuava Miles Kane, després de la seva gloriosa aparició al BAM, aquest estiu i en un concert gratuït que va oferir. Llavors ja va deixar satisfets als afortunats que van poder gaudir del seu directe.

Avui, Kane, que venia a presentar el disc Don’t forget who you are, no omplia la sala 2 de Razzmatazz, ves a saber si pel dia, un dilluns, o perquè encara no és tant conegut al nostre país, com els seus amics Arctic Monkeys (als quals ha telonejat en molts concerts).

Tot i això, el concert ha estat un no parar de saltar, ballar i cantar. El públic, en la seva majoria rondant la vintena, se sabia de memòria totes les cançons que el cantant ha ofert del seu repertori.

- Publicitat -

El concert ha durat poc més d’una hora, sense cap mena de pausa, només en els minuts finals han fet allò tant típic de marxar una estona i després de l’aclamació popular, tornar a sortir, com si no se sabés ja que ho tornarien a fer. Però bé, és una costum de tots els concerts i es fa estrany quan no hi ha els “bisos”.

Kane, tot i presentar el concert amb el seu propi nom, no ha vingut sol a actuar. S’ha acompanyat de diferents músics que li han donat una sonoritat brutal en directe i que han provocat que la parròquia no parés quieta en tot el concert.

I tot i que és poc habitual acabar així una crònica d’un concert, vull fer menció als teloners, al finalitzar la crònica i no al començar, ja que no els coneixia i m’han encantat. Es diuen Pull My Strings. Podrien ser de Sheffield, de Manchester o de Liverpool. Però no, són de Lleida.

I es mereixen un reconeixement per la bona estona que ens han fet passar als que esperàvem el concert del Miles. A vegades et trobes amb teloners que arriben a superar a l’artista destacat. Avui no ha passat (Kane ha estat excel·lent), però han tingut un nivell musical molt bo i que els hi augura un gran futur. 

Si voleu saber més d’ells, podeu passar-vos pel seu Facebook oficial.

Setlist Miles Kane – Razzmatazz 2 – 4 novembre 2013


1. You’re Gonna Get It
2. Taking Over
3. Rearrange
4. What Condition Am I In?
5. Quicksand
6. Better Than That
7. Kingcrawler
8. Give Up
9. Sympathy for the Devil (The Rolling Stones cover)
10. Darkness In Our Hearts
11. Take the Night from Me
12. My Fantasy
13. Tonight
14. Inhaler
15. Don’t Forget Who You Are

Encore:

16. Colour of the Trap
17. Come Closer

Un dels moments del concert, amb el tema que dóna nom al seu segon disc, Don’t forget who you are.

Marc Clapés