Setmana tranquil·la pel que fa als llançaments discogràfics internacionals, encapçalats pel nou treball de Years & Years “Night Call”, en el projecte liderat per Olly Alexander. El quart disc en solitari de Miles Kane “Change the show” també es publica aquest divendres, així com “On to better things” de iann dior. Christina Aguilera edita el seu disc cantat en castellà “La Fuerza” ple de col·laboracions, mentre que Aurora publica “The gods we can touch”.

A casa nostra editen material Maruja Limón amb “Vidas”, Flamengrass amb “Alegria” o Manel Camp amb “De Minorisa a Carst”.

- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals, ens quedem amb el brutal retorn de Charlie PuthLight Switch“, la nova col·laboració entre Purple Disco Machine i Sophie and the Giants ‘In the dark’ o ‘Watercolor eyes’, la cançó que Lana del Rey ha presentat per la sèrie “Euphoria”.

També estrenen cançó: Maluma, Sebastián Yatra, The Head and the Heart, Alle Farben, Sigala, Griff amb Sigrid, Gayle, Milky Chance, Band of Horses, The Rasmus, Alessia Cara o Conan Gray.

A casa nostra trobem noves produccions de La Pegatina, Crim, Esther, Lluc, Mama Dousha, Maria Jacobs, Pepet i Marieta, Sau, Smoking Souls o Xicu.