Miles Kane anuncia una gira de concerts pel 2024 i un d’ells tindrà lloc a la Sala Bóveda de Barcelona, el dia 5 de març, gràcies a una gira en col·laboració del festival Bilbao BBK live i San Miguel i organitzat per Last Tour.

L’artista britànic s’ha fet un lloc a la indústria amb el seu carismàtic so, per haver format part de grups com The Rascals o The Last Shadow Puppets (al costat del seu amic Alex Turner dels Arctic Monkeys).

El passat mes d’agost va publicar el seu darrer disc “One Man Band” amb un so molt més brillant, aconseguint bones xifres de vendes al Regne Unit. El disc el va gravar a Liverpool amb la seva família, un fet que destaca sobre el fet de redescobrir moltes coses de la seva vida.

- Publicitat -

Les entrades sortiran a la venda aquest divendres 27 a través de Last Tour i Seetickets.