Linkin Park van iniciar un compte enrere al seu web que anava descomptant segons a partir de les 100 hores. Un final que ha arribat aquest dimecres a un quart de nou del vespre, hora catalana. Ara, el que ha passat quan ha acabat el temps no s’ho esperava ningú. El rellotge ha anat sumant segons i al moment de redactar aquesta informació ja supera les 4 hores i mitja.

La majoria dels seus seguidors s’ho han pres de broma, ja corren alguns mems a la xarxa, però altres s’han sentit estafats, ja que esperaven amb moltes ganes la notícia que la banda havia de donar.

Una de les coses que s’han rumorejat arran del compte enrere, és que el grup presentaria un nou vocalista. De fet, s’especulava que Deryck Whibley, de Sum41, fos la nova veu del grup, però ell mateix ho ha desmentit.

- Publicitat -

Però quan se sabrà alguna cosa? El grup ha publicat un missatge amb la frase “només és qüestió de temps…”, però quant?

La xarxa apunta al 5 de setembre com a possible data, ja que el rellotge ha fet com una espècie d’interferència, però no hi ha res confirmat. S’aturarà el rellotge a les 100 hores?

A hores d’ara no hi ha res segur, però després del retorn dels Oasis amb una nova gira el 2025, aquest possible retorn dels Linkin Park és una gran notícia pels amants de les guitarres.

Linkin Park no publica disc nou des del 2017, any en què el seu vocalista Chester Bennington va morir.

ACTUALITZACIÓ 29 AGOST

Aquest dijous el grup ha compartit un vídeo on ens citen pel 5 de setembre, la data que els seus seguidors ja apuntaven.