Naatu Naatu‘ ha fet bones les apostes i ha estat la cançó guanyadora de la 95a edició dels Oscar que s’han celebrat aquesta matinada a Los Ángeles. La peça forma part de la banda sonora de “RRR” i s’ha imposat a dues de les veus de la música pop que també estaven entre les nominades: Rihanna amb ‘Lift me up’ i Lady Gaga amb ‘Hold my hand’. Totes dues han actuat a la gala fent dues actuacions ben emocionants, especialment Lady Gaga amb una versió més acústica del seu èxit.

Les dues cançons i la resta de nominades no han pogut amb el fenomen ‘Naatu Naatu’, amb una actuació brillant que convidava a ballar i a la festa. La cançó també va brillar als Globus d’Or, entre altres premis.

Un altre moment emotiu s’ha viscut durant ‘In memoriam’ amb Lenny Kravitz al piano interpretant ‘Calling all Angels’.

- Publicitat -

Pel que fa a la resta de premis “Everything Everywhere All at Once” ha estat la pel·lícula amb més guardons, amb 7, entre ells millor direcció, pel·lícula, actor, actriu, guió o actriu de repartiment. L’alemanya “Im Westen nichts Neues” s’ha endut el guardó a millor banda sonora, pel·lícula internacional, fotografia i disseny de producció.