Aquest dimarts s’han donat a conèixer les nominacions de la 95a edició dels Oscars de Hollywood, que tindran lloc a Los Angeles el proper 12 de març.

En la categoria de millor cançó original trobem a Lady Gaga amb ‘Hold my hand’ (Top Gun: Maverick), Rihanna amb ‘Lift me up’ (Wakanda Forever), Diane Warren i Sofia Carson amb ‘Applause’ (Tell It Like a Woman), Ryan Lott, David Byrne amb ‘This is the life’ (Everything Everywhere All at Once) i ‘Naatu Naatu’ de M. M. Keeravani (RRR).

Tot i que trobem dos noms potents com els de Rihanna o Lady Gaga les apostes són clarament per ‘Naatu Naatu’ que ja va vèncer en altres guardons com el Globus d’Or, que van decantar-se per la proposta d’aquesta pel·lícula hindú anomenada “RRR”.

- Publicitat -

En l’apartat de millor banda sonora trobem a Volker Bertelmann, Justin Hurwitz, Carter Burwll, Son Lux i John Williams.

La pel·lícula amb més nominacions és “Everything Everywhere All at Once” amb 11, seguida de “Im Westen nichts Neues” i “The Banshees of Inisherin” amb 9.