Foto: Carlo Allegri/Getty Images

Aquest dimarts s’han donat a conèixer les nominacions definitives dels Oscar 2022, on en la categoria de millor cançó trobem a Billie Eilish amb ‘No time to die’, Beyoncé amb ‘Be alive’ (King Richard), Van Morrison amb ‘Down to Joy’ (Belfast), Liz Manuel Miranda amb ‘Dos oruguitas’ (Encanto) i Diane Warren amb ‘Somehow you dog’ (Four Good Days).

En l’apartat de millor banda sonora trobem pesos pesants com Hans Zimmer (Dune), l’espanyol Alberto Iglesias (Madres Paralelas), Jonny Greenwood (The Power of the dog), Nicholas Brittel (Don’t look up) i Germaine Franco (Encanto).

“The Power of the dog” lidera les nominacions d’aquest any amb un total de 12, seguit de “Dune” amb 10 i “West side story” i “Belfast” amb 7.

- Publicitat -

Pots consultar totes les nominacions aquí.

La gala dels Oscar tindrà lloc el 27 de març a Los Angeles.