El 2022 ha estat un gran any per Primera Fila, on hem incorporat un bon equip de persones que ens han ajudat a fer més gran el projecte. Gràcies a totes elles hem triplicat les xifres de l’any passat (que ja eren molt bones) i hem seguit sumant usuaris únics (+150% respecte el 2021) que ens han visitat durant algun moment dels darrers 365 dies.

La notícia més vista de l’any ha estat la dels concerts que Coldplay oferirà a Barcelona el 2023, on va haver-hi molta dificultat amb la compra de les entrades, provocant moltes queixes a les xarxes socials. Un cop més la publicació que vam fer per les 400 edicions de la Primera Llista on vam destacar les 40 cançons en català que més èxit havien tingut, torna a aparèixer al top dels més vistos. L’estrena de ‘Llums de mitjanit’, amb en Miki Núñez i la Mariona Escoda, se situa com la tercera notícia més vista del 2022.

Un any més la publicació de les cançons de l’estiu també se situa entre el més llegit, així com l’agenda de concerts de l’any. El top 10 de les cançons més populars d’Oques Grasses i el d’Els Catarres també figuren entre les més vistes. El recull de llançaments discogràfics del 2022, les 10 cançons de Zoo o les de La Fúmiga completen el llistat del més vist el 2022. Com a curiositat, l’agenda de concerts pel 2023 que vam publicar fa poques setmanes, ja se situa entre el top 20 del més vist aquest any.

- Publicitat -

Només podem acabar agraint el vostre suport durant un 2022 on també hem incrementat la nostra presència a les xarxes socials, amb nous espais diaris a Instagram o TikTok, que ens han permès seguir sumant nous adeptes.

El 2023 no tenim intenció de parar i seguirem apropant-vos tot el que té a veure amb l’actualitat musical, en català.