Donem la benvinguda com és tradició a Primera Fila amb les nostres apostes com a banda sonora d’aquests propers mesos. Enguany ampliant la llista de propostes musicals i és que cada any s’incrementen les produccions i val la pena fer-hi menció.

Com sempre al final de tot les podreu gaudir a una llista a Spotify.

Doctor Prats – A poc a poc

- Publicitat -

Retorn per la porta gran dels Doctor Prats amb el disc “Pel cantó bo” amb temes interessants i molt eclèctics i amb ‘A poc a poc’ com a primer i estiuenc senzill.

Sexenni – De Lao

Els nostres “nens” mimats, Sexenni han aixecat el vol amb el disc “Retrats” i des de que va veure la llum aquest ‘De Lao’ que sabíem que seria una de les imprescindibles no només de l’estiu.

Marcel i Júlia – Que no s’acabi mai

Amb el disc “En òrbita” Marcel i Júlia ja van deixar-nos unes sensacions molt bones al cos i ara encaren un estiu ple de directes amb l’estrena d’aquesta cançó 100% additiva!

Lildami – Supermercat

Després de la trolejada amb el tema dels cereals només podíem estar al davant d’una gran cançó. El de Terrassa ha tornat a regalar-nos una d’aquelles cançons per no deixar de cantar i ballar durant els propers mesos.

Àlex Pérez – Un dia especial

Si repassem la llista de la banda sonora d’aquest estiu, en un bon grapat de cançons hi trobarem en els crèdits a l’Àlex Pérez, i és que tothom té ganes de treballar amb ell. A part de productor és també creador de joies com aquest ‘Un dia especial’.

Sense Sal – Mira on som

Sense Sal s’acomiaden aquest 2022 i ja els trobem a faltar. Abans de dir adéu oferiran una gira per tot el país, on faran sonar el seu últim senzill ‘Mira on som’. Mai us oblidarem!

Joan Dausà – Queda’t així

Joan Dausà ha sorprès amb aquesta producció d’Alizzz que l’allunya una mica de la seva zona de confort i que promet oferir-nos uns bons moments durant la seva gira estiuenca, amb salt o sense.

Tropiko ft Cookah & Boom Boom Fighters and Gemms – Hey mama

Una petita joia trobem amagada en aquesta cançó de Tropiko, una mescla d’idiomes, una barreja de ritmes i estils que ens captiven i ens conviden a la festa.

Black Eyed Peas, Shakira & David Guetta – Don’t you worry

Quan la vam escoltar per primer cop ens va venir al cap aquell ‘I gotta feeling’, i és que el trio ens transporta al 2010 amb un himne musical que creiem marcarà aquest estiu.

Els Catarres – Animals

Els Catarres estan tenint un retorn d’allò més bo, primer amb ‘Diamants’ i ara amb ‘Animals’. Ambdues cançons s’estan fent tips de sonar a tot arreu, gràcies al seu bon ritme i a un grup caigut en gràcia.

Doble feat. The Tyets – Tot el que vull

Estem enamorats d’aquesta cançó? Ho confessem, des de la primera vegada que la vam escoltar que no ens la podem treure del cap. Una vegada més The Tyets tornen a clavar-la.

Shakira feat. Rauw Alejandro – Te felicito

La Shakira va estrenar la cançó fa alguns mesos i va tenir una rebuda bastant tèbia, fins que la seva separació amb Gerard Piqué van catapultar al tema, on tothom va començar a analitzar la seva lletra i a relacionar-ho tot. ‘Te felicito’ seguirà sonant aquest estiu.

Gertrudis feat. Bounce Twice – Amor XXL

Sembla que encara haurem d’esperar una mica per escoltar el nou disc dels Gertrudis, però de moment tenim aquest ‘Amor XXL’ en col·laboració amb el grup urbà Bounce Twice, en aquesta producció que sona perfecte.

Samantha – M’han robat el sol

La cantant valenciana Samantha torna un estiu més amb ganes de donar guerra i aquest ‘M’han robat el sol’ de ben segur que farà les delícies de tot el seu públic. Tots els ingredients per ser un gran èxit.

Júlia Blum & Gigi Ros – de dolces a salades

Ens encanta aquesta col·laboració entre dues artistes que quan els hi vam fer El test de Primera Fila es van mencionar amb les ganes que tenien de treballar plegades. Al final aquí el resultat, que de ben segur us deixarà molt bones sensacions! Llarga vida a les dues artistes!

Camila Cabello & Ed Sheeran – Bam Bam

Passen les setmanes, els mesos i aquesta col·laboració continua present al capdamunt de les llistes de tot el món. Segur que hi tenen a veure molt els ritmes llatins de la Camila i que l’artista pop de moda en formin part. Queda ‘Bam bam’ per estona!

Sopa de Cabra, Ginestà, Buhos i The Tyets – Mai trobaràs

La versió 30 anys del clàssic de Sopa de Cabra ‘Mai trobaràs’ també es farà un lloc als nostres cors i a les nostres orelles, durant aquests propers mesos i és que s’hi ajuntes a totes aquestes bandes només pots aconseguir alguna cosa bona.

Sara Roy – Una cançó d’amor

Sara Roy demostra amb aquesta cançó que necessita cap featuring per sonar a tot arreu i per enganxar, quan es té a sota el braç una cançó que enganxa i amb molt de potencial. Un estiu ple d’amor i de Sara Roy.

Karol G – Provenza

Una de les artistes més en forma els darrers mesos i anys, aquest 2022 l’hem escoltat amb col·laboracions i també en solitari amb aquest ‘Provenza’ que ens convida a marxar allà mateix de vacances.

La Pegatina – Que t’agradi veure’m

La Pegatina estan a punt d’editar un EP amb cançons en català i col·laboracions la mar d’interessants. De moment aquest estiu sonaran amb la festiva ‘Que t’agradi veure’m’, mentre recorren el món portant el seu bon rotllo habitual.

Julieta – A les fosques

La Julieta és una d’aquestes artistes que no hem de perdre la pista. Aquest estiu de ben segur que gaudirem d’ella amb aquesta cançó.

Lizzo – About damn time

Una de les artistes internacionals més interessants és la Lizzo i ho torna a demostrar amb ‘About damn time’, la carta de presentació del disc “Special”, un disc molt esperat, i és que a jutjar per aquest primer potent senzill, ens trobaríem davant d’un dels discs de l’any!

Lal’Ba – Quan arribi Lal’ba

Estem viciats a aquest projecte i des de que els vam descobrir que no ens podem treure del cap les seves cançons, la més recent ‘Per tu’ en col·laboració amb Ariox. Totes dues podrien sonar al llarg de l’estiu, però ens quedem amb ‘Quan arribi lal’ba’, pel seu recorregut i per l’olor a èxit que transmet.

Oques Grasses – De bonesh

Un estiu sense Oques Grasses? Impossible. A més, aquest any estan celebrant el seu desè aniversari i per tant continuen tenint presència a les nostres vides, ja sigui amb els pocs concerts que oferiran o amb el disc “A tope amb la vida”, amb joies com aquest ‘De bonesh’.

Nicky Youre – Sunroof

Un artista desconegut que ha entrat a les nostres vides amb aquesta refrescant ‘Sunroof’, una peça que va començar a triomfar a TikTok fins que s’ha començat a obrir a altres mercats i llistes. Si encara no l’has escoltat, ara és el moment.

Alérgicas al Polen – 15 dies

El cant a la llibertat de les Alérgicas al Polen ens va atrapar a l’instant. Allò que ho escoltes i veus que aquests ’15 dies’ seran molt importants els propers mesos. Escolteu-ho vosaltres i ja ens direu.

Harry Styles – As it was

Aquí a anem a terreny segur i és que Harry Styles no serà només dels que més soni aquest estiu, sinó que també ho serà durant aquest any. El seu ‘As it was’ va camí a ser el seu èxit més sonat.

Bad Bunny & Bomba Estéreo – Ojitos lindos

El disc ‘Un verano sin ti’ de Bad Bunny continua tenint enorme presència a les llistes de tot el món, i tal com diu el seu títol fa pinta que aquest estiu ens farem tips d’escoltar les seves produccions. Aquests ‘Ojitos lindos’ és una de les nostres preferides.

Calvin Harris feat. Dua Lipa & Young Thug – Potion

No sabem si tindran el mateix èxit que amb aquell ‘One Kiss’, però Calvin Harris i Dua Lipa transporten sempre l’èxit allà on van. Mentre no arriba el més nou de la britànica, aquesta cançó ens acompanyarà i ens farà passar una bona estona.

Koers – El teu amor

Els lleidatans Koers van presentar-nos aquesta interessant cançó, que serveix per presentar el seu nou disc, esperat, com les vacances! De moment aquest estiu els tindrem sonant amb aquesta producció que els apropa a un so més diferent del que ens tenien acostumats.

Mosaic – Plaers

Ja sabem que a l’estiu és una bona època pels ‘Plaers’ i per tant els Mosaic han encertat de ple amb l’estrena de la seva nova cançó, que continua transportant-nos el bon rotllo que ens genera sempre aquest grup. De nou en els crèdits trobem a l’amic Àlex Pérez.

Ven’nus – Nena

La identitat de gènere és el tema central de ‘Nena’ la cançó que la jove artista Ven’nus ens regala en aquest viatge interpersonal que ens porta cap a un nou estil, personal i atrevit.

Pèl de Gall, Xavi Sarrià, Èric Vergés i Xanguito – Terra i sal

Pèl de Gall i la resta d’artista ens canten al mediterrani a ‘Terra i sal’, aquesta animada producció que uneix als Països Catalans en aquesta alegre cançó.

Miki Núñez i Mariona Escoda – Llums de mitjanit

Aquesta serà la banda sonora de TV3 i Catalunya Ràdio durant aquest estiu. El terrassenc s’uneix a la guanyadora d’Eufòria la Mariona Escoda, en una cançó que ens farem tips d’escoltar aquests propers mesos!

Bizarrap & Quevedo – BZRP Music Sessions #52

La sessió 52 de Bizarrap ha provocat que la col·laboració amb Quevedo sumi dies i dies a la primera posició de les més escoltades a tot el món. S’ha convertit en una cançó que ningú es pot treure del cap.

Rosalía – Despechá

Amb l’estiu ja avançat la Rosalía ha estrenat una cançó anomenada ‘Despechá’ que en poques hores ja era un èxit viral. A més a més, ve acompanyat d’un videoclip rodat a Mallorca.

I a l’espera de saber quina cançó sonarà a la campanya d’Estrella Damm o si algun/a artista ens sorprendrà amb alguna peça d’estrena inesperada, deixem la llista oberta per anar incorporant èxits inesperats!