Famous ha aconseguit ser el guanyador d’OT 2018 en imposar-se per un 36% dels vots, mentre que la segona classificada d’aquesta edició ha estat Alba Reche amb un 35%. En tercera plaça ha quedat Natalia que ha sumat un 29% de les votacions finals.

Des de la primera gala que tothom va quedar impressionat amb la veu d’aquest jove andalús, que setmana rere setmana deixava bocabadats als membres del jurat, així com als professors i companys, que s’han mostrat alegres de veure com resultava finalment el guanyador d’aquesta edició.

Famous ha aconseguit el premi de 100.000 euros pel guanyador, que ha anat a parar a les mans de la seva mare, que al costat del seu pare han protagonitzat uns dels moments més divertits i emotius de la gala.

- Publicitat -

La setmana vinent s’emetrà una gala especial de Nadal amb estrelles convidades, que cantaran amb els concursants d’aquesta edició. El concurs televisiu no tornarà el 2019 tal com han avançat aquest dijous en una roda de premsa.

Per altra banda ja es poden votar les 3 cançons que més agradin els espectadors per representar a Espanya a Eurovisió a través de la web de TVE. Així mateix també es pot escoltar un minut de cadascuna d’elles.