Alfred García va ser un dels convidats de la gala People in red que va tenir lloc al Museu Nacional d’Art, per informar i conscienciar sobre els reptes actuals envers el VIH i recaptar fons per la seva investigació. Per novè any consecutiu més de 700 persones van respondre a la trucada de la Fundació Lluita contra la Sida que presideix Bonaventura Clotet i van recolzar una de les nits imprescindibles de la ciutat de Barcelona.

Durant el seu pas per la catifa vermella el cantant va explicar que havia triat aquella nit per estrenar una de les cançons que formaran part del seu debut “1016” i va assegurar que gairebé està ja acabat. La cançó en qüestió es diu ‘Por si te hace falta’ i es pot veure i escoltar en el vídeo de la gala, que està compartit a Youtube (a partir del minut 1.44.50).

L’actuació va acabar amb el músic amb un preservatiu a la mà i demanant donacions per lluitar contra la sida.

- Publicitat -

https://www.youtube.com/watch?v=rTfCuouYBfw

De fet no va ser la primera vegada que l’Alfred interpretava la cançó, ja que durant el concert de Share Festival ja havia sonat i fins i tot en algun directe d’Instagram. La cançó la va compondre durant la seva estada a l’Acadèmia de OT i pels seus companys Roi i Ana.

La gala va deixar altres actuacions musicals com la d’altres participants de OT com David Bisbal, Amaia o Ana Guerra.

Al final es van recaptar més de 720.000 euros per ajudar a la investigació d’aquesta malaltia.