Com ja va informar RTVE abans de l’estiu, Operación Triunfo farà un brake aquest any i tornarà el 2020, tot i que sembla que serà a principis que a finals d’any, ja que entre l’octubre i el novembre d’aquest any es faran els càstings d’aquesta edició.

Segons va informar Noemí Galera, directora de l’acadèmia, al programa “A Partir De Hoy” de La 1, en aquests càstings buscaran a gent que tingui ganes d’aprendre, novells a la música però alhora seran més exigents; “Aquest càsting serà més exigent. Ens agradaria trobar perfils versàtils, tant aspirants que tinguin clar quin camí volen prendre en el món de la música com els que volen el seu propi dins de l’Acadèmia amb la nostra ajuda. També valorarem positivament aquells que tinguin formació musical o coneixements en composició i, sobretot, que vinguin amb ganes de mostrar el seu carisma sent capaços de transmetre les seves emocions sobre l’escenari. Un bon artista, a més de tenir talent, emociona. En aquesta edició, els aspirants ens hauran d’emocionar i sorprendre des del primer moment, tant pel seu talent com per la seva personalitat com a artistes”.

A més a més, aquests càstings es podran seguir en directe pel canal de YouTube d’Operación Triunfo, tant la primera com la segona fase.

- Publicitat -

Les dates i llocs dels càstings són els següents:

  • Barcelona: 7 d’octubre (fase 1) i 8 d’octubre (fase 2)
  • Les Palmes de Gran Canària: 11 d’octubre (fase 1 i 2)
  • València: 14 d’octubre (fase 1) i 15 d’octubre (fase 2)
  • Palma de Mallorca: 17 d’octubre (fase 1 i 2)
  • Màlaga: 21 d’octubre (fase 1) i 22 d’octubre (fase 2)
  • Sevilla: 24 d’octubre (fase 1) i 25 d’octubre (fase 2)
  • Bilbao: 28 d’octubre (fase 1 i 2)
  • Santiago de Compostel·la: 30 d’octubre (fase 1 i 2)
  • Madrid: 5 de novembre (fase 1) i 6 de novembre (fase 2)