Ava Max està d’enhorabona aquest 16 de febrer i és que la cantant celebra el seu aniversari i ho fa en un gran moment personal, després de l’èxit del seu debut “Heaven & Hell” on trobem algunes de les cançons que ens havia anat presentant des de l’estiu del 2018.

Tot va començar amb ‘Sweet but psycho’, una peça que en pocs mesos es va tornar una de les referències de la música pop i que obria les portes d’una artista desconeguda per tothom i que en poc temps esdevindria una de les cantants a tenir en compte, tant a nivell de vendes, com nominacions a premis, col·laboracions o repercussió mediàtica. En poc temps la trobàvem fins i tot a “7” el disc de David Guetta.

- Publicitat -

Alguns es pensaven que ens podríem trobar davant d’un one hit wonder, però llavors va arribar ‘So Am I’ i va trencar tota la teoria. La seguirien ‘Torn’ amb el particular homenatge a ABBA i finalment ‘Salt‘. Amb aquesta cançó l’artista va tancar un 2019 rodó, tot i que encara no tenia cap disc al mercat, ja havia demostrat que era una artista a tenir en compte. Entremig d’aquestes cançons una col·laboració amb Pablo Alborán a ‘Tabú‘ l’apropaven encara més al mercat llatí, que descobrien una nova veu.
El 2020 començava igual de bé amb ‘Kings and Queens‘, una peça que les emissores de ràdio i les llistes d’èxit van fer sonar durant molts mesos, amb una melodia que cada vegada t’enganxava més. A l’estiu ens enamoràvem amb la divertida ‘Who’s laughing now‘, i també gaudíem de la col·laboració amb Alan Walker a ‘Alone Part II‘.Acabava l’estiu i finalment arribava el seu debut “Heaven and Hell”, on finalment trobàvem tots els senzills que anteriorment havíem conegut, però també altres cançons que ens feien pensar que continuaríem tenint Ava Max per estona.

Dos mesos després de la publicació del disc, reeditava el disc i incloïa una cançó inèdita ‘My head and my heart‘, que ens transportava al so d’aquell mític ‘Around the World (La La La La La)’. La cançó cada setmana escala més posicions a les llistes i ja ha entrat al top 40 dels Estats Units, del Regne Unit i puja llocs a la llista europea. A la Primera Llista la tenim a la posició 26 després de 6 setmanes.

A hores d’ara és un misteri saber quin serà el pròxim moviment de l’artista, si té alguna cançó més al calaix o si optarà per alguna altra de les cançons del seu debut.
Sigui com sigui, hi ha Ava Max per estona!