Els estudiants comencen a estar estressats perquè veuen que els seus exàmens cada vegada estan més a prop, i és per això que nosaltres et portem 10 cançons per poder estudiar tranquil·lament.

Història d’un sofà‘ és un tema del cantautor valencià Feliu Ventura amb un estil primerament inspirat per Raimon i després evolucionat a pop-rock acústic.

- Publicitat -

Una canción para no decir te quiero‘ és una cançó de La Maravillosa Orquesta del Alcohol, coneguts com La M.O.D.A., un grup de folk, blues rock & roll i punk procedent de Burgos.

C’est en septembre‘ és un senzill del cantant, pianista i actor francès Gilbert Bécaud. El seu estil oscil·la entre la chanson i l’òpera.

A te‘ és un tema del cantautor, raper i discjòquei Jovanotti. Tot i que al principi estava més inclinat cap al rap, va anar canviant gradualment d’estil apropant-se a la música global.

Save yourself‘ és una cançó del segon disc de la banda islandesa Kaleo, el qual ha arribat quasi al milió de vendes. L’agrupació es mou entre ritmes extrets del rock, del folk i del blues.

T’ailoviu més que l’hòstia‘ és un senzill del grup de folklore i pop valencià, Els Jòvens. El grup està inspirat en la banda Al Tall i a més a més, són una de les agrupacions que han intentat portar el folklore al pop.

Sinmigo’ és un tema de la banda de mestissatge procedent de Madrid, Mr. Kilombo, un grup que utilitza la rumba, la samba, el reggae, el ska i el rock.

Le chant des sirènes‘ és una cançó de Frèro Delavega, un duo francès format per Jérémy Frérot i Florian Delavega. Aquest duo va guanyar popularitat després de participar en el programa ‘The Voice’.

Buona vita‘ és un senzill de la cantant i actriu italiana Ornella Vanoni, una de les intèrprets més reconegudes internacionalment de la música lleugera i del pop italià.

Goodbye John Smith‘ és una cançó de folk pop i blues rock del cantant, compositor i músic anglès Barns Courtney.