Sara Roy està en el seu pic creatiu. Encaminada a publicar el seu segon àlbum abans no acabi l’any, ara presenta “JO SOC COM TU”, un tema en col·laboració amb Les Dissantes, un esdeveniment inclusiu i solidari que pretén visibilitzar el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.

Amb una lletra i temàtica molt personal, aquesta cançó vol posar en valor un missatge positiu i esperançador, habitual en la Sara. El que no és tant habitual, com ja es porta veient en els últims llançaments com “ALTA VELOCITAT”, “Ballant sota la lluna” i “Ja no m’importa”, és el gir cap a una electrònica potent que acompanya aquesta lletra poètica i inspiradora. Tal i com ella mateixa explica, és un tema que la representa, ja que evoca a l’estil musical que l’ha acompanyat durant tota la seva carrera, i a més a més, comença a donar pistes de les sonoritats que acompanyaran el seu proper disc.

Amb el seus productors habituals, Jordi Pinyot i Genís Trani, ha treballat aquest “JO SOC COM TU”, seguint l’estel dels seus últims llançaments, que es podran gaudir tots en directe al Festival Embotona’t, el Festival Harmonia i el Festival Recòndit. Ben aviat hi haurà noves notícies sobre Sara Roy i del seu proper disc, que s’està treballant a foc lent, i que no deixarà indiferent a ningú.

- Publicitat -