‘Conills II’ és VITTARA i Lluc, dos universos distants del nou panorama musical català que s’uneixen per revisitar una de les balades més íntimes i potents del seu LP ‘INCÒGNITA BRUTAL’. Amb una nova producció musical a càrrec de Galgo Lento, ‘Conills II’ fusiona estils i renova els fonaments sonors i lírics de VITTARA, aconseguint la continuació perfecta a ‘Referent II’, el seu darrer single amb GUINEU.

Amb ‘Conills II’ es tanca el cercle d”INCÒGNITA BRUTAL’, l’àlbum que va veure la llum a finals del 2023 i que ha servit per consagrar a VITTARA dintre del nou panorama musical català. Deu peces musicals que, tot i estar plenes d’energia, són molt íntimes i introspectives. Un disc on té cabuda l’amor, el desamor, però també l’angoixa per la incertesa de la vida i la por pel futur. Gran sensibilitat lírica que evidencia una maduresa incipient de la banda barcelonina que és capaç de trobar un equilibri perfecte amb una sonoritat molt potent propera a la de grups com Carolina Durante o Cala Vento.

VITTARA actuaran a la sala Pumarejo de l’Hospitalet de Llobregat el pròxim divendres 17 de maig (Entrades ja a la venda) i el dissabte 18 a la FIM de Vila-seca.

- Publicitat -