El grup de música llença un nou projecte amb lletres honestes i músiques que juguen amb diferents gèneres. Onze cançons i un interludi que parlen sobre processos de transformació i els diferents cicles en relacions d’amistat, amor i dol. Cinc amics que ens conviden a una festa. Bombo, violins i guitarres salvatges, completament lliures.

“De todo se sale” està dividit en quatre cicles en que trobem tot tipus d’emocions diferents; des de la toxicitat dins l’amor fins l’adrenalina que aquest ens aporta al principi, passant també per relacions d’amistat. Amb la col·laboració de diferents artistes, com Meritxell Neddermann o Triquell, el grup ens presenta un projecte musical amb la idea principal que tot en aquest món té sol·lució i sempre hi ha un forat per escapar, si fa falta. També compten amb l’atreviment que els caracteritza. “De todo se sale” és pop eclèctic per la pista de ball, intensitat escènica.

Habla de Mí en Presente són una de les bandes més singulars del panorama musical català. Està format per cinc joves de Paris, Lübeck, Barcelona i Portocolom, que amb les seves cançons han revolucionat l’escena musical independent, cultureta, queer, catalana i de retruc, l’espanyola. 

- Publicitat -

“De todo se sale” tindrà una gira que consolidarà el grup com una de les formacions musicals més potent del panorama. Aquesta començarà a la Sala Apolo el 18 de maig i continuarà per Catalunya, Espanya i Europa. Els podrem trobar a festivals com el Palencia Sonora, Mallorca Live Festival o el Vida, entre d’altres.