Habla de Mí en Presente és la banda que ha creat la seva pròpia cultura a través d’unir catalans, alemanys, francesos, bascos i mallorquins en un mateix espai, juntament amb una guitarra amb complexe de ventilador i un cajón. Són un dels grups més eclèctics del panorama, i la seva ja coneguda i característica technorumba no deixa a ningú indiferent.

A “Complicado” col·laboren amb Meritxell Neddermann, una cançó dedicada al dol d’una amistat que s’ha trencat. Canalitza la ràbia, els retrets i la frustració de quan algú posa límits perquè creu que no li va bé tenir-ho a prop. Amb aquest tema i l’inestimable acompanyament de Meritxell Neddermann, fan una picada d’ull a Avril Lavigne, inspirant-se amb ella.

Habla de Mí en Presente presenta a Bodegas Tour els diferents avançaments del seu nou disc, que serà presentat de forma oficial el proper 18 de maig a la Sala Apolo de Barcelona.

- Publicitat -