El senzill ‘Aquí no hi ha truc’ dona la benvinguda a un conjunt d’esdeveniments que tindran lloc aquest mes de maig per celebrar el seu nou àlbum “Plora aquí”. Un projecte musical que s’inspira en músics de folk i soul dels anys 60 i 70 que s’entrellaça amb elements del hip-hop, trobant l’equilibri entre l’orgànic i el digital. L’aspecte visual té un paper protagonista, també. Els monstres del cine dels anys 80 i 90 són el punt focal del seu nou treball. 

Després de la seva aclamada gira, Palau arriba amb un àlbum que promet transportar-nos a un univers ple de criatures fantàstiques i paisatges naturals. Aquest nou disc, gestat al llarg de 2023 en diferents localitzacions es converteix en una aventura que desafia les conviccions tradicionals. 

En aquesta ocasió, la figura de productor es desdibuixa, donant pas a una col·laboració entre ments creatives on podem trobar noms com Jordi Matas, Joan Pons i Sr. Chen.

- Publicitat -

Ferran Palau confessa que durant la gravació d’aquest àlbum ha recuperat la sensació d’innocència dels seus primers anys amb Anímic, quan s’enfrontava als reptes sense tenir clar un camí a seguir. 

Un element a destacar és que s’ha tingut en compte el format físic, estrenant el disc en vinil i cd a les botigues físiques abans de la sortida a les plataformes, que tindrà lloc el dia 23. Des d’aquest divendres 3 de maig es podrà trobar l’àlbum en format físic arreu del país. 

Més enllà d’una gira que el portarà per tota la península, Ferran també estrenarà un curtmetratge dirigit per Pablo Maestres, que s’estrenarà el dia 21 de maig al Cine Phenomena de Barcelona.