Foto: Mariona Calathea

Sigui a Barcelona, Madrid o qualsevol part del món, Sara Roy sempre ha tingut el pensament recorrent en el seu interior de comparar un viatge en metro o tren amb el viatge brutal i frenètic que suposa la vida. Ara s’ha decidit a posar-li melodia i ritme a aquest pensament: així és com ha sorgit “ALTA VELOCITAT”, el seu nou senzill.

En un trajecte amb tren pot arribar a passar de tot: cares desconegudes que es tornen conegudes, pujades i baixades. A vegades el perds, va tard o baixes a la parada equivocada. Et sents sola entre la multitud, o de sobte trobes a una amiga que et fa el trajecte més fàcil. I és que, la vida, en si mateixa, també és això. Sara Roy parla sobre com ens construïm amb les decisions que prenem i els camins que escollim. Sempre hi haurà el moment de reprendre allò que un dia vas deixar, sense tenir en compte la pressió social d’assolir objectius quan s’és jove. Mai és massa tard, sempre es pot pujar el tren.

Per compondre “ALTA VELOCITAT”, Sara Roy ha comptat amb la inestimable col·laboració de Sr. Chen i Àlex Pérez. La creativitat va començar a Madrid, on la Sara va visitar al Chen al seu estudi, juntament amb l’Àlex, i allà va començar a sorgir el tema. La cirereta del pastís a càrrec de Genís Trani, acaba de fer la cançó rodona.

- Publicitat -

Trobem en aquest “ALTA VELOCITAT” la sonoritat pop-electrònic que ja s’intuïa a “Ja no m’importa”, tot i que aquest cop, és més exagerada. La bateria és la protagonista principal, juntament amb un tempo accelerat que fa sensació de velocitat. Sintetitzadors i guitarres distorsionades, així com jocs amb la veu, fan que “ALTA VELOCITAT” s’enganxi frenèticament.

“ALTA VELOCITAT” ve acompanyada d’un videolíric, gravat per Albert Colet i creat per la mateixa Sara Roy, que també n’és la protagonista. La desacomplexada i divertida, gaudint la cançó on s’ha de viure: a l’andana del tren.

Amb aquest “ALTA VELOCITAT” Sara Roy continua fent camí per construir el seu pròxim disc, que veurà la llum abans no acabi l’any.