Ara mateix Cloe es troba en ple procés de producció del que serà el seu àlbum de debut, que veurà la llum aquest 2024. Abans però, ja ens ha avançat alguns temes com ‘Trampa’, ‘Entre el fum’, ‘P*TA SEXY’ i ‘En el club’. Quatre senzills frescos i ballables on l’artista barcelonina ha explorat dins del gènere Urban i Funk Carioca, i fins i tot, ha aconseguit en temps rècord superar les deu mil reproduccions convertint ‘Entre el fum’ en tot un èxit que ja està sonant a les ràdios musicals catalanes com ELS40 Urban, Flaixbac i iCat FM, entre d’altres.

Ara, Cloe ens fa un nou avançament presentant-nos la seva primera col·laboració: ‘Locos’, de la mà del Lluc, un dels artistes del moment dins l’escena musical catalana. ‘Locos’ és un reggaeton que parla d’una història d’amor des de la pell dels dos protagonistes i sens dubte, una vegada més, Cloe ho torna a fer; crea un autèntic èxit per ballar!

- Publicitat -