JURIOL és una banda catalana de pop rock formada el 2020. Integrada per Clara Oliveres (compositora, guitarrista i cantant), Raquel Pizarro (guitarrista), Miki Santamaria (baix) i David González (bateria).

Després del seu debut amb el primer àlbum d’estudi “T’he Trobat” (RGB Suports, 2021), ara JURIOL presenta el seu nou single, “Tu Fas”, primer avançament del nou àlbum “Picar Pedra” (RGB Suports, 2024) que es publicarà a la primavera.

Enregistrat i produït als estudis de Can Pardaler amb el reconegut productor David Rosell, aquest nou treball és un salt qualitatiu en la sonoritat de la banda. Promet una nova dimensió musical que destaca l’evolució del quartet des del seu debut buscant en el rock noves fórmules i sonoritats més actuals.

- Publicitat -

Amb la combinació de la potència de guitarres, riffs i ritmes contundents, juntament amb melodies suaus i enganxoses, JURIOL ofereix una proposta musical poc escoltada en el panorama català actual.

“Tu Fas” promet oferir als oients una experiència diferent amb la inconfusible empremta sonora de JURIOL.