Juriol ens presenta el seu treball discogràfic de debut “T’he trobat” (RGB Suports, 2021). Vuit cançons pur reflex del seu estat d’ànim, on guitarres i veus es fusionen en melodies que ressonen amb intensitat.

Juriol són Clara Oliveres (veu i guitarra), Gerard Cabot (veu i guitarra), Miki Santamaria (Baix) i David González (Bateria). Però el quartet bagenc no són pas novells en el panorama musical, coneguts per la seva trajectòria en formacions com: Doctor Prats, Misfru, Lipzia o TAO entre d’altres; s’han unit amb la voluntat de crear una onada de música potent i èpica en català.

En un moment en què, més que mai, falten referents a la música rock catalana, Juriol són molt més que una alenada d’aire fresc. Són la constatació que l’esperit dels 90 segueix viu a les noves generacions i ha tornat per a reivindicar amb força la creixent escena del #nourockcatalà.

- Publicitat -