Juriol presenta el primer senzill del seu disc de debut que es publicarà el setembre. Descobreix com sona aquest disc, el pur reflex del seu estat d’ànim. Guitarres i veus es fusionen amb melodies que et ressonaran a dins amb intensitat i et transportaran directament als millors moments de la teva vida.

Clara Oliveres (veu i guitarra), Gerard Cabot (veu i guitarra), Miki Santamaria (baix) i David González (bateria); coneguts per la seva trajectòria en formacions com Doctor Prats, Misfru, Lipzia o TAO, entre d’altres; s’han unit amb la voluntat de crear una onada de música potent i èpica al panorama musical català.

‘T’he Trobat’ (RGB Suports, 2021) és un cant a l’amistat, les aventures compartides i la sort de creuar camins amb persones meravelloses i emprendre nous reptes juntes. És la cançó que obre el disc i tota una declaració d’intencions, acompanyada d’un videoclip atrevit, on la banda emprèn el vol i comença aquesta nova aventura.

- Publicitat -