“Que la vida se pare” és el primer avançament del que serà el seu segon disc dels Habla de Mí en Presente, que veurà la llum a la primavera. Ritme de ventilador, bombo a negres, violins i una lletra hot, són els ingredients que transformen la cançó que publiquen demà en un cant al desig entre dues persones desconegudes. “Que la vida se pare” és una cançó divertida i quotidiana on els Habla de Mí en Presente parlen de la tensió i la diversió que se sent en els moments previs a un petó entre dues persones que s’acaben de conèixer, just quan els llavis encara no s’han tocat.

Per presentar les primeres quatre cançons del nou disc, el grup multinacional ha organitzat un petit “Bodegas Tour” que servirà per presentar cadascun dels quatre llançaments i que servirà per anar escalfant motors abans del gran concert de presentació que tindrà lloc el 18 de maig a l’Apolo. Seran quatre concerts a quatre bodegues barcelonines, uns espais que, a banda de patrimoni imprescindible de la ciutat, consideren un punt de trobada de consol i gresca. Per celebrar la publicació de cada single, Habla de Mí en Presente convocaran el dia abans als seus seguidors i seguidores a la bodega per tocar en directe en format acústic i compartir cançons noves i no tan noves.

- Publicitat -