Cantar-li a la pèrdua per portar millor el fet de trobar a faltar algú que ja no hi és. Sara Roy ha volgut recordar als que ja no estan i dedicar una cançó als adéus. Així és com ha nascut “Cor de cendra”.

Al cap i a la fi, molts moments de les nostres vides aniran marcats per un adéu Roy ha volgut exemplificar el viatge que suposa tota una vida, creant històries boniques que neixen, creixen i se’n van. Aquí és on rau la importància del record i del que volia parlar en aquesta cançó. El record ho és tot, el que perdura quan algú ja no hi és físicament. En paraules de la mateixa autora, “vetllar pel record de la gent que hem estimat és el més bonic que podem fer. Anem omplint el nostre cor de cendres i aquestes ens fan ser les persones que som”.

Després de “Ja no m’importa” i “Ballant sota la lluna”, Sara Roy s’obre en canal per parlar d’un tema difícil d’expressar, i que amb música es converteix en quelcom més lleuger. Ha volgut recuperar el so d’una guitarra acústica i jugar amb una producció orgànica i senzilla.

- Publicitat -

Aquesta cançó, que és d’aquelles que surten des de dins, des de la intimitat, la va compondre Sara Roy el passat estiu amb la seva estimada guitarra. Li han acabat de donar forma Genis Trani i Jordi Pinyot a la producció, i Marina Lluch, que ha estat l’encarregada de gravar les guitarres. El videoclip que acompanya la cançó ha estat dirigit i protagonitzat per la mateixa Sara Roy i co-dirigit per Berta Lacondéguy.

Amb aquest “Cor de cendra” podrem gaudir d’una Sara Roy intimista i retrospectiva, que ens farà vibrar a tots.