“Agua Marina” és el retorn de Samantha després de l’èxit d'”Antídoto”, el seu últim àlbum. Coincidint amb el seu pas per Duos Increíbles (TVE) i l’èxit del seu podcast Triunfitas con Traumitas a Podimo, l’artista ens presenta un tema de pop divertit, ballable, positiu i del més pur estil dels dos mil.

Més d’un se’n recorda de “La canción del velero” de La Fiesta, que segur que no va parar de cantar a revetlles d’estiu i festes de poble des del 2003.
“Agua Marina” és una versió estesa i renovada d’aquest antic hit. Una versió fresca, alegre i amigable, que parla de tractar de conquistar algú i les bogeries que una persona és capaç de fer per amor.

Aigua, sal, velers i fins i tot marejos; és impossible no imaginar-se ballant aquest nou projecte de la valenciana a la platja, amb amics, rebolcant-se a la sorra i posant-se crema solar. “Agua Marina” és una onada de calor que arriba per inundar aquest fred hivern en què ens endinsem.

- Publicitat -

Amb ritmes enèrgics, sintetitzadors, festa i aquesta mica d’electrònica característica de l’inici de segle, “Agua Marina” és el senyal que estaves esperant si t’agrada algú. És el moment d’enviar-li el nou projecte de Samantha a aquest algú, dedicar-li el teu amor i per què no, manifestar estar el pròxim estiu pujats al seu veler prenent vi, berenant, i acabant la vetllada amb un petó.

El single es presentarà a l”Antídotour’, la gira de presentació del seu disc, que passarà per la Sala Apolo de Barcelona el 15 de febrer.