Perdre’s, caure o ensopegar és l’aposta de Samantha per trobar-se. “Me Encontré”, el que és nou de l’artista valenciana, és una declaració d’intencions renovades.
Amb una cançó reflexiva i directa Samantha ens descobreix el camí per acceptar-nos i girar full. Fugint del seu estil més romàntic, Samantha aterra els versos més sincers i optimistes en un clàssic de tall pop.

Després del llançament de “M’han Robat El Sol”, una descàrrega de sentiments profunds amb un estil tendre i consolador, on les guitarres amb molt de reverb i una melodia caribenya s’apropiaven de la cançó, Samantha s’atreveix amb un so més elèctric jugant subtilment amb el seu gran registre vocal a “Me Encontré”.

Samantha demostra el resultat magnífic del seu pas per l’estudi. A més, reconeixia als mitjans de comunicació la seva ambició amb aquest nou projecte:

- Publicitat -

“Jo estic molt bé ara, però sí que vull aspirar a tot. A veure què passa, aquest camí està sent bonic, però en vull més.”

La jove artista, que està perllongant la seva gira ‘Todo De Mí’ pujant als escenaris dels festivals d’estiu del nostre país, avançava en exclusiva als seus fidels seguidors aquesta cançó al concert del Negrita Music Festival de Santander.

El llançament acompanya un videoclip dirigit i produït per ICÒNIC on Samantha travessa totes les adversitats d’un laberint aparentment sense sortid