La talentosa cantautora Samantha està en el camí de convertir-se en un fenomen musical amb el llançament del seu nou senzill, “4 Vents”.
La cançó, cantada sencera en català, és un himne clar a gaudir de la vida, l’amor pels nostres i la valentia a l’hora de gestionar adversitats.

“4 Vents” fa referència a l’expressió que manifesta que les coses s’han de dir alt i clar perquè tothom s’assabenti. Samantha ha aconseguit atorgar aquesta essència al seu single creant un so distintiu i envoltant.

Samantha, coneguda pel seu estil únic i lletres profundes, s’ha tornat a superar a si mateixa amb aquesta cançó que parla directament al cor dels qui l’escolten gràcies a la història que narra: un clar exemple de perseverança i superació personal.

- Publicitat -

Escrita i produïda junt amb Adrià Salas i Emlan, “4 Vents” és un himne inspirador que convida els oients a continuar endavant fins i tot en els moments més difícils. La veu emotiva i poderosa de Samantha es combina perfectament amb l’energia i els arranjaments dinàmics de la cançó, creant una experiència auditiva captivadora.

Samantha ha treballat incansablement a “4 Vents” per garantir que cada detall sigui perfecte. Col·laborant amb un equip de productors de renom i músics talentosos, ha aconseguit crear una peça musical que és tan emotiva com memorable.
La cançó destaca no només per la seva producció impecable, sinó també per la sinceritat i autenticitat que Samantha transmet a través de la seva interpretació.

A més del llançament del senzill, Samantha també ha volgut acompanyar el seu single amb un videoclip gravat en un terrat, en què l’artista i les seves amigues gaudeixen d’una tarda de primavera mentre juguen a cartes i prenen alguna cosa. La peça audiovisual ajuda a experimentar en viu l’energia i la passió que Samantha és capaç d’irradiar a l’escenari.

“4 vents” és només un avançament de què ha de venir per a Samantha. Amb el seu inqüestionable talent i la seva dedicació indestructible al seu art, aquesta jove artista promet continuar sorprenent el món amb la seva música i la seva visió única.