La primera setmana de novembre ens continua oferint nous treballs ja pensats en la campanya nadalenca, que és quan més discs s’acostumen a vendre.

Crystal Fighters arriben amb el seu cinquè disc “Light +”, mentre que Marshmello aposta pel so llatí amb “Sugar Papi”. Johnny Marr presenta una col·lecció de grans èxits sota el títol de “Spirit power: The best of”. Cold War Kids estrenen el seu disc homònim, Peace presenten “Utopia” o The Struts comparteixen el seu quart treball “Pretty vicious”. No ens podem oblidar de la llegenda Van Morrison que edita el seu 45è disc ” Accentuate the positive” o els directes de Dire Straits “Live 1978-1992”.

A casa nostra arriba “Udolç” el disc conjunt d’Alba Careta i Henrio, o l’EP “Martí” amb Galgo Lento, Sr Chen i Mishii. Martigo estrena el seu treball “Xarnego“, mentre que Púniks ens porten “Sa Curta”.

- Publicitat -