Aquest divendres dia 3 de novembre es publica “MARTÍ”, un EP de 3 temes que reuneix a 3 Martí de l’escena catalana: Galgo Lento, Sr Chen i Mishii, i que han coordinat Montebello Agency i Luup Records.

L’EP de títol “MARTÍ” consta de 3 temes: MARTÍ, MARTÍÍ i MARTÍÍÍ i segons paraules d’ells mateixos:

“La nostra inspiració ha sigut l’energia de totes les persones que es diuen Martí”.

- Publicitat -

Els 3 es van conèixer en un concert del Sr Chen a l’Heliogàbal, on en Chen va presentar en Mishii a en Galgo Lento i d’aquella trobada, i de la broma que els 3 es diuen igual, va sorgir la idea de fer una trobada a l’estudi per explorar i fer música conjuntament. Va ser llavors quan van veure que tenien moltes referències i coses en comú i tot va sortir molt fàcil i molt orgànic, tant que d’aquella trobada avui es publica “MARTÍ”.

Tot i ser un EP col·laboratiu, l’essència dels tres artistes es manté en tots els temes i és la màgia d’aquesta sinergia el que fa que que tot rodi.

Per acabar-ho d’arrodonir, el dia 11 de novembre (Sant Martí), estaran presentant aquest EP a la sala LAUT de Barcelona i tots els “Martí” tindran entrada gratuïta.