Martigo és una d’aquelles veus cridades a fer-se sentir en l’efervescent escena urbana en català. Amb tot un seguit de singles publicats, no fa falta haver sentit molta música per adonar-se que Martigo té un talent innat a l’hora de fer melodies enganxoses i queda demostrat en aquesta mixtape de títol “XARNEGO” que surt avui.

Els singles com “Turreig”, “OMG!” o “Sakura” van servir com a preludi del que seria aquesta mixtape on hi trobem temes que caminen cap al pop com “Surt el Sol” o “Barceloneta” i d’altres que van directes al reggaeton com “LA GOMETA”.

El títol de la mixtape “XARNEGO” té una intenció. El mateix Martigo ho explica així:

- Publicitat -

“Hi ha molts artistes que fan música en català, cada cop més, però és ben difícil trobar-ne un de família d’immigrants, de xarnegos. Aquest àlbum simbolitza l’abraçada a Catalunya d’una persona que ha nascut aquí, però que a casa ha parlat castellà des que va néixer. La meva intenció amb aquest disc és atraure a més xarnegos, als quals sempre els hi ha costat consumir música en català. Aquest àlbum vol ajudar a fer aquesta transició que jo mateix he fet, la de gaudir de la música en català tant com ho faria en castellà, o en qualsevol altre idioma.”

Us convidem a descobrir Martigo i el seu univers a aquesta primera mixtape, el 2024 serà l’any del seu disc debut i “XARNEGO” sense dubte, serveix per anar obrint boca.