Habla de Mí en Presente, la boyband sensible més internacional de casa nostra, ha viscut una etapa que els marcarà de per vida amb el seu segon treball de llarga durada Vivir más. Un disc que des de 2022 els ha portat a girar per escenaris d’arreu de Catalunya, Espanya i fins i tot Berlín o la Toscana.

En aquest viatge vital han fet noves amistats, han preservat les de sempre i s’han inspirat en el que l’amistat regala dia rere dia. És per això que culminen aquesta preciosa època amb l’EP Relaciones.

En aquest EP s’hi recullen els seus últims èxits “Aire fresc”, “Nuevxs amigxs”, “QUIÉREME” amb les Maruja Limón i, per últim, la flamant i boja nova col·laboració amb Ladilla Rusa “POLIAMOR”. És l’HDMEP més experimental, coneixent-se a ells mateixos, fent noves connexions, atrevint-se a disfressar i a fer volar la fantasia.

- Publicitat -

“POLIAMOR” és la trobada entre Habla de Mí en Presente i Ladilla Rusa on, amb l’humor que caracteritza totes dues bandes, es reflexiona sobre aquest concepte tant present en l’actualitat. Inspirats en Sòcrates -qui ho havia de dir- “només saben que no saben res” i, com a individus moderns, saben que no volen escollir. “POLIAMOR” és, en definitiva, un tema per cremar la pista de ball. Firma aquesta fantàstica producció Jona Hamann, el productor habitual del grup i membre de la banda, i la masterització va a càrrec de Borja Ruiz.

El videoclip és un western. Una pel·lícula on es fa una pel·lícula, encara que costi de creure. Les dues bandes es reuneixen per conspirar sobre el concepte del poliamor –amb tot el que comporta- i fer una pel·lícula amb les seves confabulacions, la seva fórmula per participar de l’amor universal, que al final, és una festa. El firma Ignasi Àvila Padró, director audiovisual d’HDMEP amb un equip format per Jairo Portela, Clàudia Casanovas, Arnau M. Viozquez i Elisabet Mateu Matesanz.

Habla de Mí en Presente tanquen una etapa, amb la il·lusió de començar-ne de noves de cara al 2024, amb la motxilla carregada d’experiències que plasmaran en el seu nou disc, que es presentarà el proper 18 de maig a la Sala Apolo de Barcelona.