Els Habla de Mí en Presente continuen donant mostres del gran moment d’inspiració que passen. Després de publicar a finals d’abril la cançó “Nuevxs amigxs” on donaven la benvinguda a totes les amistats fetes al llarg de l’exitós primer disc i la posterior gira, ara publiquen una nova cançó acompanyats d’unes noves amigues, les Maruja Limón.

La cançó es titula “Quiéreme” i és una rumba -technorumba- molt estiuenca composta per les sis components de Maruja Limón i els cinc integrants d’Habla de Mí en Presente, amb la producció de l’alemany Jonathan Hamann, dels Habla. “Quiéreme” és un clam pel desig entre dues persones que des del primer moment que es veuen, es desitgen i es disposen a viure el seu desig compartit. A prop del mar, passant una nit d’estiu, arriben a pensar fins i tot que possiblement es coneixen de vides anteriors. Dues ànimes que viatgen através de l’espai i el temps. És possible que l’amor sigui efímer, però tenen la certesa que es tornaran a trobar.

“Quiéreme” va començar agestar-se entre les dues bandes a Barcelona, al voltant d’una trobada amistosa, i que s’ha anat forjant a foc lent per crear una peça amb un viatge sonor i emocional capaç de representar les onze voluntats que l’han composta. Ha estat enregistrada a L’Atlàntida Estudio de la mà de l’enginyer de so Mario Patinyo i el màster ha anat a càrrec de Borja Ruiz de Hello Samples.

- Publicitat -

El videoclip està dirigit per Ignasi Àvila, el director artístic d’Habla de Mí en Presente, amb l’ajuda d’Elisabet Mateu, amb qui forma un fantàstic duo creatiu. Per explicar el viatge dels amants de la cançó, es veuen els onze membres de totes dues bandes a dos universos televisius que s’expliquen per si sols: “Baywatch” (Los vigilantes de la playa) i “La Isla de las Tentaciones” per explicar com les ànimes viatgen a través de l’espai i el temps.