Després d’iniciar un nou rumb amb temes com ‘i <3 paris’, el primer senzill que va presentar del seu nou treball, que ja deixava entreveure un so totalment nou amb influències de l’”afro” i de ritmes africans; i també presentar un segon avançament, ‘q fas avui?’, una “batxata” ballable i potent que ja s’ha posicionat com a candidata per ser un himne aquest estiu, ara donem la benvinguda al nou àlbum del Lluc: ‘peixcru’s shisha lounge’.

Aquest nou treball trenca amb la línia musical de l’artista fins al dia d’avui, ja que aposta per un so molt més despreocupat i estiuenc, jugant amb ritmes de l’afro i de la música africana. El projecte està íntegrament produït per Jamz, d’Entresol2a i Biel Colomer, de Massaviu. El disc olora a estiu i promet estar sonant a totes les festes que ja s’apropen!

- Publicitat -