11 anys, des del 2012 que The Hives no publicaven disc i tot i així no han parat d’oferir concerts arreu del planeta. Ara però ho podran fer presentant un nou disc anomenat “The Death of Randy Fitzsimmons” que sortirà l’11 d’agost.

El grup explica que no hi ha maduresa ni cap tonteria d’aquestes. Qui collons voldria rock’n’roll madur? Això és literalment treure-li tot el bo que té. El rock no ha de créixer, és un adolescent perpetu i aquest àlbum és exactament així.

Tot plegat es pot comprovar en el seu potent avançament ‘Bogus Operandi’.

- Publicitat -

Tracklist

1. Bogus Operandi
2. Trapdoor Solution
3. Countdown To Shutdown
4. Rigor Mortis Radio
5. Stick Up
6. Smoke & Mirrors
7. Crash Into The Weekend
8. Two Kinds Of Trouble
9. That’s The Way The Story Goes
10. The Bomb
11. What Did I Ever Do To You?
12. Step Out Of The Way