Foto: Gerard Escaich

Miki Núñez presenta la seva nova cançó “Suerte” acompanyat de Carlos Sadness, una composició animada que fa honor a l’agraïment que s’experimenta en conèixer algú nou.

El tema té el focus posat en aquelles relacions amoroses en què dues persones es coneixen gràcies a una casualitat. Així, Núñez realça el valor que té trobar-se una persona del no-res i que tot marxi sobre rodes. Espontani. Natural.

A més, destaca el vertigen que s’experimenta quan es dóna aquesta situació i reconeix gaudir d’aquesta sensació estranya. La melodia ve de la mà d’un vídeo compost per diverses imatges superposades una damunt de l’altra que acompanyen la lletra de la cançó.

- Publicitat -

El single “Suerte” és l’anunci de la prevenda del seu nou disc que sortirà el pròxim dia 9 de juny. Aquest nou projecte ha facilitat a Miki Núñez desenvolupar un so més minuciós, detallat i complex, en què la guitarra acústica és una de les grans protagonistes.

L’artista català aprofita les lletres del seu darrer disc per despullar-se i ensenyar al públic quina és la seva visió de les relacions i com percep i sent el dolor que caracteritza el desamor.

L’artista català, acomiadava l’any passat anunciant la prevenda del primer concert de la nova gira amb què recorrerà molts racons de la nostra geografia, començant per Barcelona al Sant Jordi Club el 30 de juny de 2023.