La banda ebrenca Gebre presenta ‘S’està fent tard’, el primer senzill del que serà el seu nou EP que també portarà el mateix títol. El nou treball es publicarà el proper mes de setembre i inclourà tres cançons de lletres de nostàlgia costumista i guitarres power pop. Com en els anteriors, el quartet segueix l’estela de bandes que als 90 van esclatar a l’escena alternativa, com The Lemonheads, Matthew Sweet o Weezer

‘S’està fent tard’ és un tema de power pop radiant amb una lletra de temàtica costumista corcada per la rutina de la feina. El protagonista de la cançó es veu atrapat a la voràgine del món laboral i viu obsessionat en les vacances, l’únic moment en què és feliç. A l’univers líric de ‘S’està fent tard’ hi trobem pàgines de calendari, cafès freds i hiverns que no s’acaben mai. Les altres dues cançons es presentaran en els propers mesos. ‘Encara sento el vent’ es presentarà a finals de juny i ‘Sobretaula’ a les acaballes del mes de setembre.

Amb el nou EP ‘S’està fent tard’, ja hi ha programada una gira amb 6 concerts.

- Publicitat -